trešdiena, 2012. gada 31. oktobris

Ar lasa tartaru pildíti gurku rullísi


Veselígi un trakoti garsígi.

Otrs sí tartara pasniegsanas variants ir netít tartara masu gurkí, bet gurki sagriezt un pievienot tartaram.

4 porcijám nepieciesams:

- 2 gurki,
- 2 olas,
- 1 sípolloks,
- 1 édamkarote kaperi,
- 4 marináti pipargurkísi,
- nedaudz olívellas (apm. 4 édamkarotes),
- 1 édamkarote rísu etikis,
- sáls&pipari,
- svaigs baziliks (man bija puse saujas)

Pagatavosana:

Svaigu lasa fileju sagriez mazos gabalinos.
Novára olas.
Síki sagriez sípolloku.
Nokás kaperus(tos var arí noskalot, lai aiztek sálums), pipargurkísus un smalki sagriez.
Sagriez arí baziliku
Noloba olas, sagriez un sajauc ar visiem ingredientiem.
Gurkus griez tievás strémelés. Nem pa loksnei un ietin lasa tartara masu.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru