piektdiena, 2012. gada 26. oktobris

Pildíta forele


Krásní cepta forele, kas pildíta ar spinátiem, skinki un sampinjoniem.
Ipaso garsas niansi pieskir garsvielu maisíjums "Ibérija", kura labi iederas arí pie zivs édieniem, kur tiek pievienots skinkis.

Nepieciesams:

- forele,
- spináti,
- sampinjoni,
- Ibérijas skinkis,
- kiploka daiva,
- olívella,
- sausais baltvíns,
- timiána zarins,
- rozmaríns,
+
- "Ibérijas" garsvielu maisíjums ( paprika, pipari, aromátiská (kúpinátá) sáls, sipoli, rozmaríns, kiploks, melnie pipari, timiáns)

Pagatavosana:

Iztíra foreles. Spinátus sagriez un liek pavisam nelielá údens daudzumá váríties.
Panná nelielá ellas daudzumá apcepj sagrieztu kiploku. Kad kiploks apcepts, pievieno skélés sagrieztu skinki, sampinjonus un nokástus spinátus. Pievieno nedaudz  "Ibérijas" garsvielu maisíjumu un visu vél pasuté, lídz iztvaiko liekais skidrums.
Nem foreli un no iekspuses un árpuses ieberz ar garvielám. Tad sapilda foreles véderu ar spinátu masu. Ja nepieciesams, pársien ar virtuves diegu.
Papildus forelé ieliek vél pavisam nelielu rozmarína un timiána zarinu.
Liek sapildítás foreles cepamtrauká, párslaksta ar olívellu un sauso baltvínu.
Cepj sakarsétá cepeskrásní 190 grádos aptuveni 25 minútes.

Pasniedz karstas.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru