Gan no krabju, gan surimi nújinám var pagatavot loti garsígus un super kraukskígus cipsus.
Sádi pagatavoti cipsi ir daudz reiz liesáki par parastajiem cipsiem un sie cipsi ir arí veselígi.
Nepieciesams:
- krabju nújinas
Pagatavosana:
Krabju un surimi nújinas ir baltá krásá ar sarkaníg(laikam drízák spilgti oranzígu) ielaidumu.
Nem krabju nujinu un no tás vietas, kur nújina ir baltá krásá, atttin.
Kad nújina attíta, to sagriez 2 vai 3 dalás (es parasti griezu 3 dalás).
Liek sakarsétá cepeskrásní un cepj 190- 200 grádos aptuvenio 10- 12 minútes, kamér krabju /surimi nújinas klúst par ístiem cipsiem.
Ja nem surimi, tad tie uz beigám sák sprakstét, kas liecina, ka cipsi gatavi.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru