trešdiena, 2012. gada 3. oktobris

Salais siers. Soli pa solim.



Ar májas sieru ir lídzígi ká ar tofu sieru- árá var dabút visdazádákás garsu nianses- viss atkarígs no tá, kas pielikts klát. Man soreiz garsu papildina pétersíli, kiploks un asuminam cilli pipari.


Nepieciesamie ingredienti:

- jogurts,
- kiploka daivas,
- pétersíli,
- sáls,
- malti cilli pipari




Caurdurí liek marli un jogurtu. Es parasti atstáju uz nakti, lai notek no jogurta notek skidrums.

Aiztaisien marlíti un atstáj. Var arí pakarinát, tad process bús átráks.


Nákosajá rítá izveidojusies pacieta májas siera masa un blodiná satecéjis skidrums no jogurta.


Pie siera masas klát pievieno sakapátus zalumus (pétersílus), sáli, piparus péc garsas, izspiez kiploka daivas un visu samaisa. Gatavs!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru