svētdiena, 2012. gada 26. augusts

Zivs krásní ar dárzeniem un séném






Vél viens veids ká garsígi pagatavot zivi. Var bút gan mencas, gan heksa u.c. balto zivju filejas.

Nepieciesams:

- baltas zivs fileja,
- burkáni,
- sípols,
- sénes
- citronpipari,
- citronu sula

Pagatavosana:

Zivs fileju iepiparo ar citronpipariem, liek cepamtrauká un párlej ar citrona sulu. Panná apcepj sípolu, kad tas zeltains pievieno skaidinás sarívétu burkánu un sagrieztas sénes.  Kad viss smuki sacepies, párlej sénes ar sípol- sén- burkánu mérci. liek sakarsétá cepeskrásní un cepj 190 grádos kádas 15- 20 minútes, lídz zivs gatava!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru