Apelsínu saláti, kas sádi pagatavoti, biezi vien tiek saukti arí par apelsínu salátiem marokánu gaumé. Salátus var ést arí ar acím- priecígi un saulaini un nu taada bauda garsu kárpinám, tiesám super gardi!!!
Ideáls deserts un édams arí ká piedeva.
Ideáls deserts un édams arí ká piedeva.
Vajadzígs:
- galígs apelsíns ( pie mums vél saka "galda apelsíni"( naranja de mesa), kas ir ésnai, nevis sulas apelsíni, kaut pricipá var izmantot arí tos),
- 2 svaigas dateles (var aizstát arí ar závétas)
- 2- 3 mandelu rieksti (bez sáls, cukura),
- páris lapinas piparmétra ( spániski hierba buena)
- AZAHAR ( apelsínu ziedu údens)
Pagatavosana:
Nomizo apelsínu, sagriez plánás ripás.
Datelém iznem kaulinus un sagriez gareniski. Sagriez arí mandeles un piparmétru, kas ísti piparmétra nemaz nav un nezinu ká pareizi to sauc latviski, un sí métra izskatás lúk ká
Apelsína ripas aromatizé ar paris pilieniem AZAHAR viegli apslakstot un pa virsu párber ar datelém, riekstiem un hierba buena.
Apelsína ripas aromatizé ar paris pilieniem AZAHAR viegli apslakstot un pa virsu párber ar datelém, riekstiem un hierba buena.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru