piektdiena, 2013. gada 24. maijs

Zemenes ar jogurtu un sokoládi


Vél viens liesais un átri pagatavojamais jogurta saldais- vienkárss, bet apzélin, cik garsígs!! 
Akcentu un punktinu uz "i" te piespéléja baziliks. Jau kuro reizi párliecinos, ka baziliks saldajiem piedod nu TADU rozíníti, ka nu ! :)

Vajadzígs:

- dabígais bezpiedevu jogurts,
- páris zemenes,
- nedaudz sokoláde,
- saldinátájs (ja nepieciesams),
- páris bazilika lapinas

Pagatavosana:

Jogurtu kártígi samaisa ar daksu un ja vajag, saldina. Sagriez zemenes un ja bazilika lapas ir lielas, tad sagriez arí tás, péc ká visu sajauc ar jogurtu. Liek trauciná un párkaisa ar rívétu sokoládi (man bija tádas ká sokoládes "spirinas")

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru