Godígi sakot, burkánu kremzupas vél nebiju taisíjusi. Viená no kalendáriem atradu so recepti un nolému izméginát. Kremzupa sanáca pat loti baudáma un galvenais, ka zupas krása priecéja acis! :) Tiem, kam negarso koriandrs (man, pieméram, pie tá nácás "pierast", lídz iegarsojás), var aizvietot ar pétersíliem.
Nepieciesams:
-nedaudz olívella,
-1 sípols,
- 1kiploka daiva,
- 3 burkáni,
- 1 selerijas káts,
- 1,5 cm ingvera sakne,
- 1 l buljona,
- nedaudz koriandra,
- sáls, pipars,
- 2 édamkarotes salá kréjuma
Pagatavosana:
Uzkarsé olívellu un tajá apcepj sagrieztu sípolu un kiploka daivu. Pievieno nelielos gabalinos sagrieztu burkánu, selerijas kátu un sarívétu ingveru. Visu maisot 5 minútes apcepj. Tad pievieno buljonu un vára uz nelielas uguns 30 minútes. Beigás pievieno sáli,piparus, koriandru un saldo kréjumu.
¡ Buen provecho!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru