Virzinkáposti patíkami pársteidz ar savu lapu zalumu, krokainumu un skaistumu. Esmu novérojusi, ka tie arí átrák izsautéjas par baltajiem kápostiem, jo to lapas ir míkstákas un maigákas par balto kápostu lapám. Sodien izlému pagatavot kápostu títenus ar rísiem, un séném, ko papildinája soju dzinumi un tomáti. Sanáca loti garsígi, un te lúk arí receptíte.
4 personám nepieciesams:
- 200 g rísu,
- 12 virzinkápostu lapas,
- sáls,
- 200 g sampinjoni vai jebkuras citas sénes,
- sauja maurloku,
- 200 g sojas dzinumi,
- 5 tomáti, sagriezti nelielos kubinos,
- 3-6 édamkarotes etika "Jerez" (derés arí cits)
- 4- 6 édamkarotes sojas mérce,
- pipari,
- 300 ml dárzenu buljons,
- saldsskábá mérce
Pagatavosana:
Saskaná ar norádíto instrukciju, novára rísus. Nomazgá kápostu, atdala no tá lapas un uz 1-2 minútém iemérc sálsúdení. Sampinjonus sagriez nelielos gabalos. Sagriez maurlokus. Sajauc dárzenus- tomátus, sojas dzinumus un sénes ar novárítajiem rísiem. Pievieno "Jerez" vína etiki, sojas mérci un nedaudz maltus piparus un sáli un visu sajauc. Nem káposta lapas un satin tajás iegúto masu, pársien ar virtuves diegu. Wok panná ( vai jebkurá citá katliná) ielej buljonu, uzliek redelítes un saliek títenus. Tvaicé uz nelielas uguns aptuveni 35- 40 minútes. Pirms pasniegsanas nonem diegus, párlej ar saldsskábo mércíti un gatavs! Ja vélas, kápostu títenus péc tvaicésanas vél var apcept sviestá.
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