svētdiena, 2012. gada 13. maijs

Cukini ar garnelém un sezama séklinám


Kops pamégináju svaigu, neapstrádátu cukini, esmu atklájusi sev veselu Ameriku un tagad visai biezi gatavoju cukini svaigá veidá- pársvará salátos. Vislabák, ja cukini ir svaigs, tikko no dobes nácis-tad tam ir loti maiga garsa.
4 personám (nelielám porcijám) nepieciesams:

- 2 vidéji cukini,
- 400 g novárítu garnelu,
-  aptuveni 2 édamkarotes virgen extra olívella,
- viena citrona sula,
- sauja pétersílu,
- sáls, pipari péc garsas,
- téjkarote karija pulvera,
- 1 salotes sípols,
-2 téjkarotes sezama séklinas

Pagatavosana:

Cukini nomazgá un sagriez plánás skélítés. Es izmantoju nesen iegádáto rívi, kas tiesám griez apbrínojami pláni un galvenais- akuráti it visu. Garneles noloba, síki sagriez salotes sípolu un pétersílus. Sajauc ar garnelém. Pievieno citrona sulu, olívellu, sáli, piparus un kariju.Visu labi samaisa,  nosedz trauku un liek ledusskapí. Bútu labi, ja tas viss nedaudz ievilktos kádu pusstundinu.
Pirms pasniegsanas apkaisa ar sezama séklinám.

Lai labi garso!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru