otrdiena, 2012. gada 22. maijs

Sviesta pupinu saláti ar tunci



Vienkársi, gardi un átri pagatavojami saláti. Vienlídz var izmantot gan svaigas, gan konservétas (blansétas) sviesta pupinas. Tuncis var bút gan savá sulá, gan ellá konservéts.

4 personám nepieciesams:

- 800 g sviesta pupinu,
- 4 nelieli tomáti,
- 1 sarkanais sípols,
- 16 olíves,
- 400 g konservéta tunca,
- sáls,pipari,
- 2 édamkarotes olívella,
- 4 édamkarotes vínogu vína etikis

Pagatavosana:

Sviesta pupinam nogriez galus, sagriez 2 vai 3 dalás un vára (var arí tvaicét). Sagriez tomátus nelielos gabalinos. Sasmalcina sípolu. Kad pupinas míkstas, nokás un atdzesé. Pievieno tomátus, sípolu, olíves un tunci. Ja tuncis ir ellá, olívellu  nav nepieciesams pievienot. Ja tuncis savá sulá, tad pievieno olívellu, vínogu etiki, sáli un piparus. Visu labi samaisa un gatavs!

¡ Buen provecho!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru