svētdiena, 2012. gada 1. jūlijs

Ar fetas sieru pildíta paprika



Un vél vients no víra mátes párnemts fastiski gards édiens. Derés gan ká uzkoda, gan ká piedeva pamatédienam.

4 porcijám:

- 2 sarkanás paprikas,
- 8 konservétas ansovu filejas ellá  ,
- 200g tomáti,
- 120 g fetas siers,
- sauja bazilika lapinu,
- nedaudz olívellas extra virgen,´
- sáls,pipari péc garsas

Pagatavosana:
 
Nomazgá un nosusina papriku, un sagriez 4 dalás. Iznem séklas un izgriez baltás dalas (ja tádas ir). Man bija loti liela izméra paprika, tádél es to sagriezu 8 dalás. Paprikas iekséjo dalu iesméré nedaudz ar sáli un bik bik pipariem.
Sagriez tomátus, kártígi zem tekosa krána nomazgátus no sáls un pécák nosusinátus, síki sagrieztus ansovus. Sadrupina fetas sieru un ar so masu sapilda papriku.

 Liek sakarsétá cepeskrásní 180 grádos uz 25- 30 minútém cepties.
Mana víra máte gan médza ansovus likt pasás beigás, kad paprika jau izcepusies. Tacu man patík, kad ansovu garsa riktígi iesúkusies. Nu, katrs pa savam, bet vienlídz garso labi!
Beigás párkaisa ar bazilika lapinám. ¨
Pasniedz siltu.

Bon appetit!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru