piektdiena, 2012. gada 6. jūlijs

Tomátu mérce ar oregano


No tomáta sanák super gardas svaigás mércítes.  Sorít brokastís  pagatavoju pavisam vienkársu tomátu mérci. Ideáli sapaséja ar grauzdétám karstmaizítém. Nu taaada namma! :)

4 porcijám nepieciesams:

- 4 lieli tomáti ( labák, ja tie nav párák míksti),
- 4 kiploka daivas,
-  sáls (péc garsas)
- skipsna cukura,
- oregano (kaltets, sasmalcinats) vai baziliks pec izveles, ar abiem garso varen labi,
- 4 edamkarotes olivella virgen extra ( ar daudzumu var variet)

Pagatavosana:

Ja vélas, tomátiem nonem mizu un iznem séklas. Es mizu nenemu, séklas iznemu daléji- ja káda palikusi, tad árá nekasíju )).

Sagriez kiploka daivas, sajauc ar tomátiem, pievieno skipsnu sáli, cukuru, pusi  téjkarotes oregano, párlej ar olívellu un liek  trauká ar vácinu ledusskapí, lai nedaudz savelkas garsas.

Pa to laiku uzkarsé maizítes, uz kurám liek tomátu mérci un gatavs!

Buen appetit!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru