otrdiena, 2012. gada 10. jūlijs

Gurku limonáde "Svaigais pieskáriens"


Laiks pie mums karsts, pa dienu saulé pagalma termometra stabins ráda pári +40, éná +32. Bet tas vél nav traki- sodien zvaníja vírs no Palermo nozinoja, ka tur éná  visi +40.
Ahhh, tas jau tiesám neciesams karsums! Visiem tá vien gribas atveldzéties ar kaut ko aukstu. Arí man, tapéc sodien izdomáju noméginát gurku limpeni ))

Par gurku "limonádi " biju dzirdéjusi, tacu agrák kaut ká skeptiski raudzíjos uz to- nu káda gan tur limonáde var sanákt no gurka. Tacu kad izmégináju gurku salátus ar AZAHAR(svaigums apvienojumá ar maigu saldumu), tad jau sapratu, ka  velti tá domát- gurkis fantastiski labi  garso arí saldá veidá. 


4-6 porcijám nepieciesams:

- 3 gurki,
- 1 l údens,
- saldinátájs péc garsas

Pagatavosana:

Nomizo gurki, sagriez gabalininos un sablenderé. Pievieno údeni, saldinátáju, visu labi samaisa un gatavs. Ká saldinátáju es izmantoju stévijas pulveri. Rezultátá dzériens sanák divtik veselígs+ arí pat loti sármains.

Pasniedz ar ledu, dzer nesteidzoties un nu taaada bauuuda! :)

Tiesám lapps padzériens!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru