Laiks pie mums karsts, pa dienu saulé pagalma termometra stabins ráda pári +40, éná +32. Bet tas vél nav traki- sodien zvaníja vírs no Palermo nozinoja, ka tur éná visi +40.
Ahhh, tas jau tiesám neciesams karsums! Visiem tá vien gribas atveldzéties ar kaut ko aukstu. Arí man, tapéc sodien izdomáju noméginát gurku limpeni ))
Par gurku "limonádi " biju dzirdéjusi, tacu agrák kaut ká skeptiski raudzíjos uz to- nu káda gan tur limonáde var sanákt no gurka. Tacu kad izmégináju gurku salátus ar AZAHAR(svaigums apvienojumá ar maigu saldumu), tad jau sapratu, ka velti tá domát- gurkis fantastiski labi garso arí saldá veidá.
4-6 porcijám nepieciesams:
- 3 gurki,
- 1 l údens,
- saldinátájs péc garsas
Pagatavosana:
Nomizo gurki, sagriez gabalininos un sablenderé. Pievieno údeni, saldinátáju, visu labi samaisa un gatavs. Ká saldinátáju es izmantoju stévijas pulveri. Rezultátá dzériens sanák divtik veselígs+ arí pat loti sármains.
Pasniedz ar ledu, dzer nesteidzoties un nu taaada bauuuda! :)
Tiesám lapps padzériens!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru