Itálijá milanesa, Spánijá carne empanada ir vienkársi panéta gala. Ja nezinu, ko pagatavot víram, biezi vien gatavoju panétu liellopa fileju, jo zinu, ka vinam tá loti garso (un bérniem arí). Paneésanai citreiz izmantoju arí kiploku un pétersílus, tacu soreiz tapa bez tiem.
Nepieciesams:
- liellopa fileja (pláni gabalini),
- ola,
-rívmaize,
- sáls,
- pipari,
- ella cepsanai,
citrona sula
Sakul olu. Nem pa vienai fileju, iemérc olá, tad apvilá rívmaizé ciesi nospiezot. Tad pacel panéto gabalu un pakrata, lai tas, kas nav pielipis (rívmaize), nokrít.
Uzkarsé ellu. Kad ella ir max karsta, liek sapanéto fileju. Cep no abám pusém. Tá ká fileja ir plána un ella karsta, tad fileja izcepjas zibenígi- 40 sekundes un fileja gatava. Vairák "marinét" ellá un cept nav nepieciesams.
Iznem gatavos gabalinus, pa vienam liek virtuves papíra dvielí un nospiez "lieko" ellu
Párkaisa ar sáli, pipariem un bagátígi aplej ar svaigi spiesta citrona sulu.
Bon appetit!
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