otrdiena, 2012. gada 3. jūlijs

Kalmárs savá tinté


Aromátisks un gards Vidusjúras regiona édiens.

- 1 kg kalmáru,
- 1 tomáts,
- 1 sípols,
- páris kiploka daivas,
- sausais baltvíns,
- saldá paprika,
- nedaudz ella,
- kalmára tinte (izmantoju 2 pacinas),
- sáls,
- zivju buljons,
- sáls péc vajadzíbas

Iztíra kalmárus. Kastrolítí uzkarsé ellu un apcepj sagrieztu sípolu un kiploku. Tad pievieno paprikas pulveri.
Kad sípoli zeltaini, pievieno nelielos kubinos sagrieztu tomátu un maisot sauté.
Tad pievieno baltvínu, buljonu un  kalmáru tinti.
Kad buljons saák váríties, pievieno sagrieztu kalmáru un vára aptuveni 3 minútes.
Ed vienu pasu vai ar risiem.

¡ Buen provecho!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru