Pasta con cavolfiore alla siciliana
/Pasta ar pukkapostu siciliesu gaume/
/Pasta ar pukkapostu siciliesu gaume/
Tiesa gan, mana víramáte, praktiski nekad nezéloja olívellu, to vina, manuprát, milzígos daudzumos pievienoja arí sim édienam- laiká, kad pasta cepás cepeskrásní teju pus pudele pazuda ká nebijusi ))
Es, savukárt, samazinu lídz minimumam olívellas daudzumu.
Sodien nolému édienam arí safránu garsai.
Garsu kárpinas bija sajúsmá! ))
-1,5 kg-2 kg g ziedkaposta,
-100 g rozines,
-50 g ciedru rieksti,
-4-6 ansovu filejas (konservets olivella)
-1 liels sipols,
-3 kiploka daivas,
-buljona koncentráts (dárzenu vai zivju- péc izvéles)
-1 t.k.ellas,
-cili pipari (kalteti,saberzti),
-rívéts parmezans ,
- safráns,
- rívmaize (grauzdéta)
Salsudeni liek varities makaronus.
Panna apcep sagrieztu sipolu, kiploku lidz tie paliek zeltaini. Pievieno rozines, ciedru riekstus, cilli, sakapatus ansovus un maltu safránu.
Pievieno ziedkapostu un ieprieks sagatavotu karstu buljonu. Maisot visu vel nedaudz pavara. Nolej makaronus, nelaujot tiem izvarities lidz galam (tiem jabut pacietiem).
Iemaisa makaronus pukkapostu merce un liek cepamtrauka.
Parkaisa ar parmezanu un ja velas var parkaisit ar ieprieks uzgrauzdetu rivmaizi .Cepj aptuveni 10 minutes sakarseta cepeskrasni 200 grados.
Bon appetit!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru