trešdiena, 2012. gada 23. maijs

Penne con cipolla (makaroni ar sípoliem)




Spaghetti con cipolla (spageti ar sipoliem) Loti vienkarsa, tacu bezgala garda recepte, kuru tapat ka daudzas citas, esmu aizguvusi no savas vira mates. Sakuma likas, nu kas gan tur var but garsigs- parastie sipoli, makaroni, rivmaize.. Tacu kad pirmo reizi nogarsoju, tad sapratu, ka ja-  ir garsigi, piedevam loooti! !!! Piebildísu, ka ípaso knifinu sajá recepté piedod grauzdétá rívmaize, kas lieliski saspelejas kopa ar sípoliem, parmezánu un, protams, makaroniem!

1 personai nepieciesams:

50 g spageti,
300 g sipoli,
2 nedaudz ellas cepsanai,
15 g rivmaize,
rivets parmezana siers

Pagatavosana:

Sagriez sipolus un liek sakarseta panna. Cepj uz lenas uguns. Pa to laiku salsudeni novara spageti. Kad spageti gatavi, ka itali saka "al dente", tos nokas. Pievieno makaroniem sipolus,visu kartigi izmaisa un gatavs! Pasniedz ar grauzdetu rivmaizi  un rivetu parmezanu.

Rivmaizes pagatavosana:

Sakarseta panna bez taukvielam uzgrauzde rivmaizi, lidz ta iegust skaisti zeltainu krasu.Te uzmanigi, jo tas notiek loti atri- vislabak maisit vai energiskam kustibam kustinat pannu.

Buon appetito!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru