trešdiena, 2012. gada 23. maijs

Siltais baklazánu vinigrets magiskajá mandelu-kaperu mércé



Vidusjúras virtuve nav iedomájama bez baklazána, tomáta.. Nesen uzgáju so burvígo recepti, kas noteikti liks notrísét pat visizsmalcinátáká gardéza garsu kárpinám.Mérce ir fantastiska!!

4 personám nepieciesams:

- 75 g mandeles,
- 25 g kaperi,
- saberzts cilli (2 naza gali),
- 1 kiploka daiva,
- 25 g piparmétru lapinas,
- skipsna sáls,

Pagatavosana:

Sajauc mandels, piparus un cilli. Visu sablenderé viendabígá masá. Ellá apcepj kiploka daivu, pievieno piparmétru lapinas. Atdzesé. Tad sablenderé, pievienojot nedaudz olívellas.

Salátiem:

- 2 lieli baklazáni,
- kiploka daiva,
- 2 cieti tomáti,
- 1 mazs sípols,
- 2 téjkarotes sarkaná vína etika,
- sáls, pipari ,
- 2 édamkarotes piparmétru lapas
 - 3 édamkarotes mandelu-kaperu kréms

Pagatavosana:

Baklazánu sagriez nelielos gabalinos un apcepj vai nu panná vai cepeskrásní. Tad atdzesé.Pievieno nelielos kubinos sagrieztus tomátus, sípolu, etiki. Sáls, pipari péc garsas. Párkaisa ar piparmétru lapinám.

¡ Buen provecho!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru