svētdiena, 2013. gada 5. maijs

Brokolu kremzupa


Párák vienkársi, lai bútu garsígi? Un tomér- vienkársi un loti garsígi. 
Ja dárzenu zupu éd arí mans vírs, tad ir noticis brínums :))

Vajadzígs:

-500 g  brokoli,
- nedaudz údens,
- ~  250 ml piens,
- sáls,
- pipari,
- vistas vai dárzenu buljons ( vai buljona kubins),
- grauzdini,
- siers péc izvéles (man bija parmezáns)

Pagatavosana:

Brokolus notvaicé un pec tam pievienojot pavisam nedaudz údens, sablenderé. Pievieno sáli, piparus, buljona kubinu . Samaisa un pielej pienu. Vélreiz samaisa, uzliek atkal uz uguns, lai uzvárás un kremzuoa gatava.
Pasniedz karstu ar grauzdiniem un sieru.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru