Kad párcélos uz dzívi seit pirmais, kas loti pietrúka édienkarté- skábpiena produkti- kefírs, paninas, kréjums.. Toreiz skita jocígi, ka praktiski nevieni sejienes saláti netiek gatavoti uz kréjuma bázes. Savukárt mans vírs nevaréja vien nobríníties, kádél músu, latviesu (vispár jau ne tikai latviesu) édienkarté dominé tik loti daudz skábpiena (un vispár skábi) produkti.
Bet pie visa pierod un ar laiku arí garsu sajútas mainás. Tacu ik pa laikam més ar meitu tomér uztaisam salátus ar kréjumu. Soriez gan pagatavoju liesák- ar 0 % svaigo sieru ceso batido, kas péc konsistences un garsas nemaz daudz neatskiras no kréjuma.
Nepieciesams:
- redísi,
- gurki,
- zalumi (man bija pétersíli),
- nedaudz sáls,
- kiploka daiva,
- svaigais siers (kréjums, jogurts..)
Pagatavosana:
Sagriez redísus, gurkus, pétersílus,smalki sakapá kiploka daivu.
Pievieno sáli, svaigo sieru un visu samaisa. Gatavs!
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru