sestdiena, 2012. gada 8. septembris

Pikantais kirbítis


Sodienas gardumins- pildíts kirbítis.



1 kirbítim nepieciesams:

- neliela izméra kirbítis (man bija salídzinosi mazins, gitárveida),
- 300 g liesas liellopa maltás galas,
- puse kárbas sagriezti konservéti tomáti,
- puse sípola,
- 2 kiploka daivas,
- 3/4 svaiga cilli,
- rozmarína zarins,
- timiána zarins,
- nedaudz sáls

Pagatavosana:

Nem gitárveida kirbíti un liek cepeskrásní- soriez bez follija 200 grádos 30  minútés kirbítis bija gatavs.
Kamér kirbítis cepás, panná bez ellas apcepu  sagrieztu sípolu (protams, var pievienot arí nedaudz ellu) un kiploka daivas.
Ja édienu grib asu, pievieno síki sagrieztu cilli. Tad liek klát  no kárbas (svaigi man májás nebija) sagrieztus tomátus. Visu smuki cepj uz nelielas uguns un tad pieliek malto galu, timiána un rozmarína zarinus. Ja nepieciesams, pievieno nedaudz sáli.

Kirbítim nogriez gareno dalu, iznem séklas un sapilda ar malto galu. Gatavs ésanai!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru